Menü

Eszközök


2018-ban újra Wienerberger – Tondach építész szakkonferencia!

2018. 09. 21.
Hírek

A Wienerberger és a Tondach 2018-ban is megrendezi hagyományos építész továbbképzését országszerte 12 helyszínen, köztük Budapesten. A továbbképzés címe: „Fókuszban a kerámia épületburok: hővédelem és hőtechnika.”A képzés célja, hogy a területi építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat egy ingyenes előadássorozat keretében. A rendezvényeken ingyenesen elérhetőek lesznek a Wienerberger és a Tondach aktualizált, új Alkalmazástechnikai és tervezési útmutatói, valamint a Wienerberger Tűzvédelem – téglával – egyszerűen című, szintén ingyenes, hiánypótló kiadványa is. A BME-vel közös kiadásban készült Falazott tartószerkezetek - Tervezés az Eurocode alapján elnevezésű szakmai segédletünk kedvezményes áron előjegyezhető lesz a konferencia-sorozat állomásain. Érdemes tehát velünk tartani!

Részletek

Tetőfedő Rangadó Pályázat - 2018. október 31. a beadási határidő!

2018. 09. 12.
Hírek

Közeledik a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat beadási határideje, ne feledje az online anyagokat 2018 október 31-ig várjuk! Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk majd szét! A pályázat díjkiosztó ünnepségének a Thermal Hotel Visegrád ad majd otthont, időpontja pedig 2018. december 6-a lesz! Ne maradjon ki Ön sem, ha szép Tondach tetőcseréppel készült munkája van!

Részletek

Lezárult nyári Tondach nyereményjátékunk!

2018. 08. 14.
Hírek

Kedves Partnerünk, lezárult a június 11-én indult és hat héten keresztül tartó online kampányunk, kisorsoltuk a szerencsés nyertest, aki 500.000 forint értékű Tondach kuponnal gazdagodott.

Részletek

Hamarosan zárul a „Részletekben van a megoldás” - TEGY Pályázat!

2018. 08. 13.
Hírek

A Tető Építők Egyesülete 2018. augusztus 31-i beadási határidővel pályázatot írt ki az ács-állványozó, bádogos és tetőfedő szakma népszerűsítése, a szakmák szakszerűségének fejlesztése érdekében.

Részletek

Összesen 52 hír