Menü

Eszközök


Új terméknevek a Tondach termékcsaládban 2023-tól

2022. 11. 24.
Hírek

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a Tondach termékcsalád kapcsán az alábbi, 2023-as évet érintő változásokról. 2023 január 12-től a Tondach sajtolt kerámia tetőcserepeink új nevet kapnak. A névváltásban érintett termékek új neveit a jelen levelünkhöz csatolt tájékoztató is tartalmazza, mely a lenti linken is elérhető. www.wienerberger.hu/tondach-uj-nevek A fent említett változás NEM ÉRINTI a V11 és a húzott kerámia tetőcserepeinket.

Részletek

Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as tetőfedőknek szóló szakmai képzéseire!

2022. 11. 14.
Hírek

Legyen Ön is a siker részese! A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – tetőfedőket, kőműveseket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja. Ennek jegyében 2023-ban tetőfedő partnereinknek négy témában is lehetőséget nyújtunk ismereteik bővítésére. A képzési program elemei egymásra épülnek, a javasolt képzési sorrendet a tréningek számozása mutatja. Képzéseink mind a tatai, mind a békéscsabai oktatási központunkban elérhetőek. Az oktatásokra minden esetben a Wienerberger honlapján regisztrálni kell, regisztráció nélkül a helyeket nem tudjuk biztosítani.

Részletek

Karácsony előtti megrendelések szállításai

2022. 11. 01.
Hírek

Tekintettel az alkalmanként továbbra is fennálló logisztikai nehézségekre, kérjük partnereinket, hogy azokat az ajándékokat, amelyeket még Karácsony előtt szeretnének kézhez kapni, legkésőbb 2022. november 10-ig rendelje meg webshopunkból!

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2022

2022. 10. 13.
Hírek

A Wienerberger Zrt. 2022-ben is meghirdette a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatát!

Részletek

Összesen 72 hír