Menü

Eszközök


Csúcsra futott a Brick Awardra pályázók száma

2021. 05. 06.
Hírek

Rekordszámú pályázat érkezett a világ egyik legnagyobb presztízsű téglaépítészeti elismerésére, a Brick Awardra. Az idén tizedik alkalommal kiírt díjra 53 országból csaknem 800 pályamunkát adtak be az alkotók. Az év folyamán a leadott munkákból a zsűri egy 50-es szűkített listát készít, majd 2022 júniusában hirdetik ki az öt kategória győztesét, illetve a fődíjas projektet.

Részletek

VADONATÚJ TERMÉKEK A PARTNERPROGRAM WEBSHOPJÁBAN!

2020. 11. 25.
Hírek

WEBSHOP-unk kínálatát, gondolva a család minden tagjára, új rendelhető termékekkel gazdagítottuk, amik között mindenki megtalálhatja a kedvencét!

Részletek

Folytatódik a Wienerberger csoport magyarországi integrációja

2020. 10. 16.
Hírek

A Wienerberger csoport vállalatainak magyarországi integrációja újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, ősz elejétől ugyanis a Wienerberger zRt. és a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft. menedzsment feladatait ugyanaz az igazgatóság látja el. A Semmelrock korábbi vezetői az egyes igazgatóságokban töltenek be funkciókat, illetve csapatunk új ügyféllogisztikai vezetővel bővült, aki vevőink eddigieknél is magasabb színvonalú és ügyfélorientáltabb kiszolgálása érdekében egy személyben irányítja a két vállalat logisztikai és ügyfélkapcsolati területét.

Részletek

Gondolkodjon rendszerben – a minőséget mi adjuk!

2020. 09. 15.
Hírek

Tondach tetőkiegészítők és Tuning elemek Válassza Tondach kerámia tetőcserepekből készült tetődhöz a Tondach garantált minőségű tetőkiegészítő elemeit! Könnyű kiválasztás – egy gyártótól a teljes rendszert megvásárolhatja! Kiegészítőink termékválasztékából ízelítőt az alábbiakban adunk:

Részletek

Összesen 58 hír