Menü

Eszközök


Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2020

2020. 07. 31.
Hírek

Idei évben is kiírásra került a hagyományos Tondach Tetőfedő rangadó Pályázat! Olvassa el a részleteket alább és pályázzon Ön is! Értékes Pénznyeremények várják! A pályázati felület már elérhető itt a Tondach Lojalitás oldalán a RANGADÓ menüpontban!

Részletek

Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre - augusztus 31-éig meghosszabbítva!

2020. 07. 31.
Hírek

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!

Részletek

A hosszantartó szépség titka: Tondach fém függő ereszcsatorna rendszerek

2020. 06. 09.
Hírek

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle összetevő alkotja meg azt a rendszert, mely együttesen biztonságot nyújt a lakók számára, és hozzájárul a ház szépségéhez is. A Tondach ereszcsatorna rendszerét éppen ezért úgy alkottuk meg, hogy kiemelkedő funkcionalitás és élettartam mellett a tető dísze is lehessen.

Részletek

Tondach pénzvisszatérítési promóció!

2020. 06. 09.
Hírek

A Wienerberger a Tondach tetőcserepek értékesítésének ösztönzésére vásárlói promóciót indított. A WIENERBERGER pénzvisszatérítést fizet azon természetes személyek részére (továbbiakban Igénylők), akik ▪ 2020. május 1. és 2020. június 30. között ▪ minimum 120 m2 FusionColor, illetve FusionProtect felületkezelt ▪ Tondach Inspira, Twist, Bolero, Rumba és/vagy Tangó Plus terméket vásárolnak ▪ a WIENERBERGER kereskedő partnereitől (a továbbiakban: Partnerek).

Részletek

Összesen 51 hír