Menü

Eszközök

Tagja vagy már a TONDACH Tetőfedő Pontgyűjtő Programnak?

Ha igen, ezen a felületen egyszerűen rögzítheted pontjaidat, ellenőrizheted pontegyenlegedet és bármikor beválthatod összegyűjtött pontjaidat az általad kiválasztott ajándékokra. Tekintsd meg ajándékkatalógusunkat, melyben értékes tetőfedő szerszámok, munkaruházat és szabadidős tevékenységek közül válogathatsz.

Ha még nem vagy tagja programunknak, keresd területileg illetékes mérnök szaktanácsadó kollégánkat az alábbi linken található elérhetőségeken: https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/ertekesitesi-szaktanacsadas.html

Pontgyűjtő programunkban minden tetőfedéssel foglalkozó kivitelezőt szeretettel várunk!

Részletes leírást a programról itt olvashatsz.

Anyagmennyiség-számítás valamennyi Wienerberger termékre!

2023. 09. 25.

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, összetett és felelősséggel járó része kiszámolni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból milyen mennyiségre van szükség.

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat – Egy pályázat, két verseny!

2023. 06. 21.

A hagyományainkhoz híven idén is meghirdetjük Tetőfedő Rangadó Pályázatunkat, melyen a szakmai elismerésen túl értékes pénznyereményekben részesülnek a nyertesek, és a díjazott pályaművek egyúttal az ÉMSZ Év Tetője 2024 versenyében is nevezésre kerülnek!

Részletek

Pénzvisszatérítési akció!

2023. 05. 11.

A Wienerberger Zrt. pénzvisszatérítési akciót hirdet azon természetes személyek részére, akik a fenti időszakban a Wienerberger Zrt. kereskedő partnereitől, a Wienerberger Zrt. által forgalmazott terméket vásárolnak a kivitelezés helyszínére történő gyártói fuvarszervezéssel (direkt kiszállítással), az alábbiak szerint:

Részletek