Menü

Eszközök

Tagja vagy már a TONDACH Tetőfedő Pontgyűjtő Programnak?

Ha igen, ezen a felületen egyszerűen rögzítheted pontjaidat, ellenőrizheted pontegyenlegedet és bármikor beválthatod összegyűjtött pontjaidat az általad kiválasztott ajándékokra. Tekintsd meg ajándékkatalógusunkat, melyben értékes tetőfedő szerszámok, munkaruházat és szabadidős tevékenységek közül válogathatsz.

Ha még nem vagy tagja programunknak, keresd területileg illetékes mérnök szaktanácsadó kollégánkat az alábbi linken található elérhetőségeken: https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/ertekesitesi-szaktanacsadas.html

Pontgyűjtő programunkban minden tetőfedéssel foglalkozó kivitelezőt szeretettel várunk!

Részletes leírást a programról itt olvashatsz.

Találkozzunk az ÉMSZ TETŐ FÓRUM rendezvényén!

2024. 05. 27.

Találkozz Te is a Tondach szakembereivel és a tetős szakmák mestereivel az ÉMSZ TETŐ FÓRUM rendezvényén május 31-én, ahol számos izgalmas szakmai programot találsz egy helyen! Ne hagyd ki a lehetőséget és TANULJ elsőkézből A MESTEREKTŐL! Legyél naprakész és tájékozódj a szigetelő, a tetőfedő, a bádogos és az ács szakmák legújabb fejlesztéseiről, alkalmazástechnikai megoldásairól.

Részletek

Kezdje az évet a Tondach Tetőfedő képzéseivel!

2023. 11. 20.

2024-ben folytatjuk a szakemberek által nagy figyelemmel kisért, ingyenes rendezvénysorozatunkat, a Tondach Tetőfedő képzéseinket.

Részletek

Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! Jutalom a tetőfedőnek!

2023. 11. 06.

A Wienerberger - kizárólag tetőfedő Partnerei részére - nyomtatott, papír alapú kupont is kibocsát, melyet a Tetőfedő Partnerek a területileg illetékes Értékesítő Szaktanácsadó kollégától kapnak meg. Kérjük Tetőfedő Partnereinket, hogy a kupont azon építtetők részére adják át, akik új tető építését tervezik vagy tetőfelújítással kapcsolatban fordulnak hozzájuk, ezzel is segítve a vásárlói döntést.

Részletek