Menü

Eszközök


Tájékoztató pontbeváltásról

2018. 06. 19.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnerünk,  Ön tagja a Tondach Tetőfedő pontgyűjtő rendszerének, melynek célja, hogy lojális Tetőfedő Partnereinket honorálja, és gyűjtött pontjaikat – amelyeket a Tondach tetőcserepekkel készült munkáik után kapnak – értékes és hasznos ajándékokra válthassák be.

Részletek

Újabb érv a Figaro tetőcserepek mellett

2018. 06. 13.
Hírek

A Tondach Figaro cserépcsalád használatáért mostantól dupla pontot szerezhet itt, az online hűségprogramunkban! Kérjük, ajánlja a megrendelőknek termékünket, és váltsa be pontjait értékes ajándékokra!

Részletek

TAROLT A TONDACH AZ ÉMSZ „ÉV TETŐJE 2017” NÍVÓDÍJ PÁLYÁZATÁN

2018. 06. 01.
Hírek

Összesen nyolc, kiváló minőségű, Tondach kerámia tetőcseréppel fedett épületet díjaztak az Év Tetője Nívódíj pályázaton. Az Év Tetője Pályázat az Épületszigetelők, tetőfedők és bádogosok Magyarországi Szövetségének nyílt, országos pályázata, melyet idén immáron 29. alkalommal írtak ki. A díjak átadására 2018-ban is a Construmán került sor.

Részletek

2018-ban újra Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat!

2018. 05. 24.
Hírek

Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk majd szét! A pályázat díjkiosztó ünnepségének a Thermal Hotel Visegrád ad majd otthont, időpontja pedig 2018. december 6-a lesz! Pályázzon Ön is és legyen Ön a pályázat kategórianyertese és találkozzunk a díjátadón!

Részletek

Összesen 52 hír