Menü

Eszközök


Összefogás: 30 millió forintnyi termékadományhoz juthatnak a lakhatási problémákkal küszködő magyar családok

2022. 06. 06.
Hírek

Folytatja partneri együttműködését a Habitat itthoni szervezete és a Wienerberger Magyarország. A program keretében a karitatív szervezet 30 millió forintnyi a Wienerberger termékadományának köszönhetően további 3 évig tud hozzájárulni rászoruló és hátrányos helyzetű családok lakhatási helyzetének rendezéséhez. Az eddigi ciklusokban összesen csaknem 130 lakóegység rekonstrukciója zajlott le, így több mint 150 családon tudtak segíteni

Részletek

Adatvédelmi Tájékoztatónk frissült

2022. 05. 31.
Hírek

Ezúton szeretnénk jelezni minden Partnerünknek, hogy Adatvédelmi Tájékoztatónk frissítésre került.

Részletek

Tondach fehér Inspira - Építész Pályázat 2022

2022. 05. 26.
Hírek

A Tondach prémium kerámia tetőcserepek gyártója, a Wienerberger Zrt. „Magastető tervezése fehér színű Tondach Inspira kerámia tetőcserép felhasználásával” munkacímmel, építészek számára építészeti tervpályázatot ír ki.

Részletek

Tégla a művészetben – de nagyon másképp, mint ahogy gondolnánk

2022. 05. 20.
Hírek

A tégla az egyik legrégebbi és egyben leggyakoribb, időtálló építőanyag. A legtöbben így is közelítik meg és gondolataikban felhasználását mindig a házukhoz, ház körüli munkákhoz, felújításokhoz kötik. Ennek ellenére számos nem mindennapi, sőt, meglepő helyen is felbukkan, így például a nemrég nyílt II. Ipar- és Tervezőművészeti Nemzeti Szalon kiállításon a Műcsarnokban.

Részletek

Összesen 72 hír