Menü

Eszközök


Szépség és erő modern formában - Új Tondach Inspira kerámia tetőcserép Ha Inspirával készült tetőt rögzít – most dupla pontot ér!

2019. 03. 31.
Hírek

Minimál stílus – modern megjelenés A kerámia építőanyagok használata több évezredes múltra tekint vissza, mégis a kerámia tetőcserép ideális választás modern, minimál stílusú épületek építéséhez is. A Tondach tetőcserepek közül a letisztult formavilágú, nagyformátumú cserepek, fekete vagy szürke színben - mint például a 2019-es év termékújdonsága, a Tondach Inspira kerámia tetőcserép - a minimál, modern stílusú lakóházak kedvelt tetőmegoldásai közé tartoznak. Szépségük időtálló, anyaguk hozzájárul az energia-hatékonysághoz és egészséges lakóklímát teremt.

Részletek

Tetőfedő képzések 2019

2019. 01. 10.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnerünk! A Tondach kerámia tetőcserepek gyártója a Wienerberger Zrt. 2019-re is meghirdeti tetőfedőknek szóló képzéseit. A képzések a következő szinteken és témákban indulnak:

Részletek

A Brick Award díj

2021. 01. 06.
Hírek

A Wienerberger AG immár több mint egy évtizede kétévente rendezi meg a Brick Award-ot, lehetőséget biztosítva a téglaépítészet és építészei bemutatkozására.

Részletek

Újévi köszöntő 2019

2019. 01. 10.
Hírek

Tisztelt Partnerünk! A Wienerberger kollégái nevében sikerekben és egészségben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden felhasználónak! Bízunk benne, hogy programunkat a 2019-es esztendőben is megelégedéssel használják majd.

Részletek

Összesen 51 hír