Menü

Eszközök


Tondach pénzvisszatérítési promóció!

2020. 06. 09.
Hírek

A Wienerberger a Tondach tetőcserepek értékesítésének ösztönzésére vásárlói promóciót indított. A WIENERBERGER pénzvisszatérítést fizet azon természetes személyek részére (továbbiakban Igénylők), akik ▪ 2020. május 1. és 2020. június 30. között ▪ minimum 120 m2 FusionColor, illetve FusionProtect felületkezelt ▪ Tondach Inspira, Twist, Bolero, Rumba és/vagy Tangó Plus terméket vásárolnak ▪ a WIENERBERGER kereskedő partnereitől (a továbbiakban: Partnerek).

Részletek

Mesterház program a Wienerbergertől!

2020. 06. 08.
Hírek

A Wienerberger Mesterház Program 2020 márciusában azért jött létre, hogy a családi házas építkezőket segítse a álmaik otthonának szakszerű megépítésében. Szakértelmünkkel támogatni szeretnénk azokat az építkezőknek, akik álmaik otthonát biztonságos, minőségi alapanyagokból, professzionális kivitelezéssel szeretnék felépíteni, a 2021-től hatályos szabályozásoknak megfelelő, közel zéró energiaigényű épület megvalósításában. A ház elkészülte után átadásra kerül a Wienerberger Mesterház oklevél, mely tanúsítja, hogy a ház a terveknek és a Wienerberger alkalmazás- technikai előírásoknak megfelelően készült el.

Részletek

Wienerberger Tetőfedő Képzések 2020

2019. 11. 28.
Hírek

Tisztelt Tetőfedő Partnereink! A Tondach kerámia tetőcserepek gyártója a Wienerberger Zrt. 2020-ra is meghirdeti tetőfedőknek szóló képzéseit. A képzések a következő szinteken és témákban indulnak:

Részletek

Ingyenes Wienerberger építész konferencia 2019 őszén újra

2019. 09. 04.
Hírek

Komplex Wienerberger szolgáltatások építészeknek falazatok, tetők, homlokzatok tervezéséhez A Wienerberger hagyományos építész konferencia sorozata 2019-ben országszerte 11 helyszínen, köztük Budapesten kerül megrendezésre. A képzés célja, hogy a területi építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat egy ingyenes előadássorozat keretében.

Részletek

Összesen 58 hír