Menü

Eszközök


Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as tetőfedőknek szóló szakmai képzéseire!

2022. 11. 14.
Hírek

Legyen Ön is a siker részese! A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket – tetőfedőket, kőműveseket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja. Ennek jegyében 2023-ban tetőfedő partnereinknek négy témában is lehetőséget nyújtunk ismereteik bővítésére. A képzési program elemei egymásra épülnek, a javasolt képzési sorrendet a tréningek számozása mutatja. Képzéseink mind a tatai, mind a békéscsabai oktatási központunkban elérhetőek. Az oktatásokra minden esetben a Wienerberger honlapján regisztrálni kell, regisztráció nélkül a helyeket nem tudjuk biztosítani.

Részletek

Karácsony előtti megrendelések szállításai

2022. 11. 01.
Hírek

Tekintettel az alkalmanként továbbra is fennálló logisztikai nehézségekre, kérjük partnereinket, hogy azokat az ajándékokat, amelyeket még Karácsony előtt szeretnének kézhez kapni, legkésőbb 2022. november 10-ig rendelje meg webshopunkból!

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2022

2022. 10. 13.
Hírek

A Wienerberger Zrt. 2022-ben is meghirdette a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatát!

Részletek

A tető síkjába illeszkedő, moduláris napelemes megoldás a Tondach-tól

2022. 10. 06.
Hírek

A Wevolt X-Tile nemcsak esztétikus, de olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos napelemek nem férnek el. Magyarországon is egyre többen gondolkodnak az alternatív energiaforrások hatékony felhasználásában, napjainkban azonban előfordulhat, hogy akár hat-hét hónapot is várni kell arra, hogy egy jól megtervezett lakossági napelem-rendszer üzemképesen felkerüljön az épület tetejére. A tetőfedéskor ennek ellenére is meglehetősen kevesen veszik számításba az energetikai szempontokat, erre kínál energiatakarékos, időtálló és esztétikus megoldást a Tondach új napelemes rendszere.

Részletek

Összesen 79 hír