Menü

Eszközök

Wienerberger - Tondach Partnerprogram - Részvételi Szabályzat

Wienerberger - Tondach Partnerprogram - Részvételi Szabályzat

 Frissítve: 2019. május 13.

Programleírás

 1. Ki vehet részt a programban?
  A Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Program minden tetőfedő szakember* számára nyitva áll
 2. Miért lehet pontot kapni?
  A Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Programban résztvevő tetőfedők minden m² általuk felrakott Tondach tető után pontot kapnak.
  1 m² Tondach tető = 1 pont.
  A pontérték négyzetméterenként különböző egyéb szorzókkal növelhető, ha a tetőfedő partner a Tondach által megjelölt kiegészítőket is használja. Ezekről a szorzókról a Tondach a webes felületet aktuálisan nyújt tájékoztatást.
 3. Mire lehet beváltani a pontokat, és mikor?
  A pontokért értékes tetőfedő szerszámok, ruházat, és ajándékutalványok igényelhetőek, melyek az internetes felületen elérhető webshopból választhatók ki.
  Az összegyűjtött pontokat bármikor be lehet váltani a Program tartama alatt, vagy megszűnésétől számított 60 napon belül. A pontok beváltása kötelező két naptári éven belül. Ha a tetőfedő nem akítv, tehát adott naptári évben projektet nem rögzít, nem vált be pontot, egyszersem lép be, híreket nem olvas -  azoknak a tetőfedőnek a Wienerberger jogosult a pontjait elévültté tenni. 
 4. Hogyan lehet bekerülni a programba?
  Azok a tetőfedők, akik szeretnének a Tondach Pontgyűjtő Programban részt venni, azaz a Tondach cseréppel általuk fedett minden m² tetőfelület után pontot kapni, majd az összegyűjtött pontokat különféle szerszámokra, ruházatra beváltani, területileg illetékes vevőszolgálatos kollégának kell, hogy jelezzék szándékukat.
  Kollégáink rögzítik a szándéknyilatkozatot és az adatokat, és pár napon belül e-mailben elküldjük a program használatához szükséges felhasználónevet és belépési jelszót. Ezek segítségével a felhasználók az internetes felületen (http://tetofedo.tondach.hu) keresztül rögzíteni tudják a Tondach cseréppel fedett négyzetmétereket, ellenőrizni tudják pontegyenlegüket, ajándékokat igényelhetnek, és nem utolsó sorban értesülhetnek a Tondach aktuális híreiről, pályázatairól, akcióiról.
 5. Hogyan történik a pontgyűjtés?
  a TETŐFEDŐ Tondach cseréppel fed egy tetőt
  a TETŐFEDŐ  az internetes felületen keresztül belép a saját fiókjába az e-mailben kapott belépési azonosítóval
  a TETŐFEDŐ rögzíti a programban az általa fedett tető adatait és minimum 3 fotót a kivitelezésről
  a Tondach területileg illetékes kereskedelmi vevőszolgálatos kollégája azonnali automatikus üzenetet kap, hogy egy partnere pontjai jóváhagyásra várnak
  a Tondach területileg illetékes vevőszolgálatos kollégája leellenőrzi a szóban forgó tetőt, majd a rendszerben jóváhagyja az ezért járó pontokat legfeljebb a rögzítést követő 5 munkanapon belül
  a RENDSZER a jóváhagyott pontokkal növeli a tetőfedő pontegyenlegét
 6. Hogyan történik a pontbeváltás?
  a TETŐFEDŐ az internetes felületen keresztül belép a saját fiókjába
  a TETŐFEDŐ rögzíti, hogy jóváhagyott pontjaiból milyen termékeket igényel
  a Tondach területileg illetékes kereskedelmi vevőszolgálatos kollégája házhoz viszi a pontokért igényelt termékeket az igényléstől számított legfeljebb 10 héten belül
 7. Adatvédelem
  Az adatvédelemről az oldalon elérhető Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezik.
  A megadott adatokat üzleti titokként kezeljük, és illetéktelen számára hozzáférhetővé nem tesszük. 
 8. A Program tartama
  A Program határozatlan időre - meghirdetésétől visszavonásáig- szól.
  A Program megszűntetése – legalább 60 nappal megelőzően - a meghirdetéssel azonos módon történik, illetőleg honlapunkon közzétételre, illetőleg a regisztrált Tetőfedőkkel az internetes felületen közlésre kerül.
  A Program megszűnése folytán a korábban már megszerzett pontok, és kapcsolódó jogosultságok a megszűnéstől számított 60 napon belül beválthatóak. Az e határidőn belül be nem váltott pontok és jogosultságok viszont megszűnnek.

*E programban „tetőfedő szakember”-nek minősül minden szakképzettséggel rendelkező, és e gazdasági tevékenység folytatására jogosult - természetes vagy jogi - személy.