Menü

Eszközök


Anyagmennyiség-számítás valamennyi Wienerberger termékre!

2023. 09. 25.
Hírek

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, összetett és felelősséggel járó része kiszámolni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból milyen mennyiségre van szükség.

Részletek

Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat – Egy pályázat, két verseny!

2023. 06. 21.
Hírek

A hagyományainkhoz híven idén is meghirdetjük Tetőfedő Rangadó Pályázatunkat, melyen a szakmai elismerésen túl értékes pénznyereményekben részesülnek a nyertesek, és a díjazott pályaművek egyúttal az ÉMSZ Év Tetője 2024 versenyében is nevezésre kerülnek!

Részletek

Pénzvisszatérítési akció!

2023. 05. 11.
Hírek

A Wienerberger Zrt. pénzvisszatérítési akciót hirdet azon természetes személyek részére, akik a fenti időszakban a Wienerberger Zrt. kereskedő partnereitől, a Wienerberger Zrt. által forgalmazott terméket vásárolnak a kivitelezés helyszínére történő gyártói fuvarszervezéssel (direkt kiszállítással), az alábbiak szerint:

Részletek

Fókuszban a gyakorlati ismeretek – lezárultak ez első negyedéves Wienerberger képzések

2023. 05. 10.
Hírek

A téli időszaknál nincs megfelelőbb az építőipari szakemberek képzésre, hiszen a zord időjárás megnehezíti a kinti munkavégzést. A Wienerberger 2023-ban hagyományaihoz híven kivitelező-kőműves, térburkoló és tetőfedő szakemberek számára szervezett gyakorlati ismeretek átadására fókuszáló képzéssorozatot.

Részletek

Összesen 74 hír