Menü

Eszközök


Ajánlja vásárlóinak a TONDACH Palatető csere programját!

2017. 11. 27.
Hírek

Ha az Önök kereskedésébe látogatók tetőfelújítás iránt érdeklődnek, érdemes ajánlania a TONDACH népszerű szolgáltatását, mellyel nagyban megkönnyíthetik a vásárlók vállaira nehezedő gondokat, mely a leszedett és feleslegessé vált zsindely, vagy pala kapcsán keletkezik.

Részletek

Milyen előnyökkel jár a TONDACH magastető?

2017. 11. 22.
Hírek

Milyen előnyökkel jár a TONDACH magastető? Építőként vagy építtetőként számos lehetőség áll előttünk, ha házunk tetejét a lehető legszebbre szeretnénk varázsolni. A magastető számos előnnyel rendelkezik, tehát ideális választás lehet.

Részletek

Megújult pontgyűjtő oldalunk – webshop a könnyebb választásért

2017. 11. 22.
Hírek

Megújult honlapunk egyik legfontosabb eleme a webshop, melyen a pontgyűjtő program keretén belül szerzett pontok könnyen és gyorsan beválthatók. Nincs szükség többé a pdf katalógus böngészésére, hiszen minden termék most már a jól áttekinthető webshop menüben választható ki, és egy kattintással megrendelhető.

Részletek

TONDACH termékvonalak 2017

2017. 10. 13.
Hírek

A TONDACH termékpaletta valódi és látványos megújuláson ment keresztül, melynek köszönhetően kínálatunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális tetőcserepet. Az eddig megszokott egyedülálló minőséget mind a négy termékvonal - Natur line, Color line, Protect line, Exclusive line - esetében garantáljuk, Fusion technológiánk pedig gondoskodik róla, hogy a Tondach kerámia tetőcserép évtizedek múltán is megőrizze szépségét. Eheti leckénkben négy új termékcsaládunkkal ismerkedhetnek meg bővebben.

Részletek

Összesen 80 hír