Menü

Eszközök

2018-ban újra Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat!

2018.05.24.
Hírek

Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk majd szét! A pályázat díjkiosztó ünnepségének a Thermal Hotel Visegrád ad majd otthont, időpontja pedig 2018. december 6-a lesz! Pályázzon Ön is és legyen Ön a pályázat kategórianyertese és találkozzunk a díjátadón!

A Tondach Magyarország Zrt. 2018-ban újra pályázatot hirdet a tetőfedők számára. A szakmai elismerés mellett a nyertesekre vonzó pénzjutalmak is várnak. A pályázatra 2017. november 1. és 2018. október 31. között elkészült, a pályázó által Tondach tetőcserepekkel fedett és Tondach kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni.

Pályázati kategóriák és díjazás:

A 2018-as pályázatnál a tavaly bevezetett kategóriák maradtak: két, a termékekre vonatkozó kategóriát határoztunk meg, annak megfelelően, hogy a pályáztatott épület esetében milyen típusú cserép került felhasználásra:

1. Húzott cserép kategória;

2. Sajtolt cserép kategória

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzuk.

Pályázati díjak - mindkét kategóriában:

1. helyezett - bruttó 300 000 Ft pénzjutalom

2. helyezett - bruttó 200 000 Ft pénzjutalom

3. helyezett - bruttó 100 000 Ft pénzjutalom

4-5. helyezett - oklevél

 

A Tondach ezen kívül további Különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház

- Családi ház

- Műemléki felújítás kategóriákban.

FIGYELEM! A 2018-AS ÉVBEN VÁLTOZOTT A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK MÓDJA!

Idei évtől a pályázatok kizárólag online tölthetőek fel majd a www.tetofedo.tondach.hu weboldalon, az oldal Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat menüpontjában, ami június 1-jétől elérhető. Kérjük partnereinket, vegyék igénybe ezt az egyszerű feltöltési formát!

Feltöltési határidő: 2018. október 31.

A pályázatok idén e-mailben nem küldhetők be.

A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

Formai követelmények:

  • megfelelően kitöltött, minden adatot tartalmazó online jelentkezési lap;
  • legalább 15 db részletfotó a tetőről építés közben, melyek megmutatják a vizsgált tetőrészek kivitelezését (cserépfedés, beszellőzés, kiszellőzés, él- és gerincképzés, hófogás, különleges részletek).

Részletes pályázati feltételek:

A pályázat kiírása pdf formátumban, valamint egy mintapályázat, amely a beadást segíti az alábbiakban tölthető le: https://wienerberger.hu/szolgaltatasaink/udalosti/tondach-tet%C5%91fed%C5%91-rangad%C3%B3-p%C3%A1ly%C3%A1zat-2018

Ha nyomtatott formában szeretne pályázati kiírást és mintapályázatot kapni, vagy pdf formátumban e-mailen kérje azt, ill. ha további segítségre van szüksége, kérem írjon e-mailt az eszter.takacs@wienerberger.hu címre, vagy hívja a +36 1 464 7049-es telefonszámot!

Várjuk pályázatát!